I sport er der mange forskellige typer væddemål, som du kan lave. Ja, du har hørt det rigtigt. Du kan satse på meget mere end bare vinderen af ​​et spil, race eller en kamp. Sportsbøger er gået ud over at forsøge at give dig de mest mulige muligheder og utrolig fleksibilitet i væddemål.

Men mange nyere spillere kan gå tabt i havet af væddemål. Det kan være svært at vide, hvad du skal satse på, og hvad du skal holde dig væk fra. Endnu værre er der ikke mange gode muligheder på internettet, der bryder disse væddemål ned på en måde, som du kan forstå. De er normalt jam-fyldt med forvirrende jargon og for mange forudsætninger, at du allerede ved alt om sportsvæddemål. Er de ikke klar over, at de mennesker, der leder efter disse oplysninger, ikke er krydrede veteraner i branchen?

Nå forstod de det ikke, men det gjorde vi. I denne vejledning vil vi introducere dig til hver eneste type sportsspil, der er tilgængelig på en måde, der er let for dig at forstå. Vi vil ikke overbelaste dig med forvirrende vilkår eller antage, at du ved ting, der ikke er almindelig viden uden for sportsspilbranchen. Hvis du er klar til at lære om de forskellige muligheder, du har mulighed for at satse på dine yndlingssport, spænder du, fordi du er på det rigtige sted i dag.

Moneyline Bets

Du har måske hørt, at nogen bruger sætningen “Sæt moneylinen!” Før du har været omkring en sportsbar eller sportsbook før. Selvom dette udtryk kan være udenlandsk for dig, har du faktisk sikkert allerede ved, hvad et moneylin-spil er. En moneylin-indsats er den enkleste indsats i sportsbooken. Dette er et væddemål på hvem der skal vinde et udvalgt spil, race eller kamp.

Det er ligegyldigt hvor mange point eller sekunder de vinder ved eller på hvilken måde de vinder. Alt hvad du behøver at ske for at vinde din moneylin-indsats er det hold, person eller deltageren du valgte til at vinde konkurrencen.

Det er vigtigt at bemærke, at ikke alle moneyline-væddemål vil betale dig samme fortjeneste for et rigtigt valg. Det skyldes, at moneylinerne står for holdet som en favorit eller en underdog og også de penge, der allerede er satse på. Sportsbøger ønsker en afbalanceret handling, hvilket betyder, at de vil flytte linjerne for at forsøge at opmuntre eller afskrække handlinger på begge sider af konkurrencen på passende vis.

Hvis du gerne vil vide mere om moneylines, så tjek vores Moneyline Bets Guide for alle de oplysninger, du nogensinde vil have eller behøver at vide.

Spread Bets

Hvis du har brugt nogen tid omkring en sportsbog, har du sikkert hørt nogen spørge, “Hvad er spredningen på det spil?” Nysgerrige, hvad de taler om? De taler om spread-spil! Et spread bet er et væddemål hvor sportsbook forsøger at udjævne spillereglerne, så du kan satse på begge hold.

Hvad de gør er at forudsige, hvor mange point de tror, ​​et hold vil vinde spillet ved, og de sætter det som spredningen. Når de gør det, er du i stand til at satse på hvilket hold du tror, ​​vil overstige den forventning. Forvirret? Det er okay. Denne indsats er meget lettere forklaret med et hurtigt eksempel.

Lad os sige, at Washington Redskins spiller imod Denver Broncos i et kommende spil. Lad os sige, at rødskindene har en god sæson og forventes at vinde dette spil. Sportsbooken får alle deres eksperter sammen, og de beslutter at de tror, ​​at rødskindene skal vinde spillet med 6 point. Det betyder selvfølgelig, at de tror, ​​at Broncos kommer til at tabe spillet med 6 point, da det ikke er menneskeligt muligt at tabe med en anden mængde end hvad det andet hold vandt af.

Så spredningen (også kaldet linjen) ville se sådan ud. Minustegnet viser, at de er favorit, og plustegnet angiver, at de er underdog. Nummeret, der følger hvert tegn, er spredningen, eller hvor mange point de foretrækkes eller forventes at tabe.

  • Rødskind -6
  • Broncos +6

Hvad sker der, hvis du tror, ​​at Broncos skal spille bedre, end alle tror, ​​men du tror stadig, at de taber spillet? Nå, du vil bestemt ikke ønsker at placere en moneylin-indsats, fordi du har brug for holdet til at vinde for at indsamle. Men det er her, hvor det spredte væddemål kommer ind. Kriterierne for at vinde et spændingsspil er, at holdet du satse på, overgår deres forventninger.

Så hvad er forventningen på Broncos her? De forventes at miste spillet med 6 point. Så alt hvad du behøver dem til at gøre for at vinde et spredt væddemål på dem er for dem at tabe med færre end 6 point. Dette betyder at de kan vinde spillet, og du vil vinde din indsats, fordi vinde er bedre end at tabe med 6 point. Det betyder også, at de kan tabe spillet med 1,2,3,4 eller 5 point. Alle disse resultater er bedre end at tabe spillet med 6 point. Du kan nu satse på et hold, som du tror vil tabe og stadig tjene penge, så længe de ikke taber så dårligt som folk tror, ​​at de skal.

Hvad med et væddemål på rødskindene? Hvordan ser det ud? Nå er forventningen placeret på rødskindene her at vinde spillet med 6 point. Hvis rødskindene mister spillet, er det underpræget hvilket ville være tab. Hvis rødhårene vinder med 1,2,3,4 eller 5 point, er det stadig mindre end deres forventning om at vinde med 6 point og ville være et tab. Hvis de vinder med 7 eller flere point, er det dog bedre end deres forventninger og ville være en gevinst for dine Redskins spredte væddemål.

Hvis de tilfældigvis vinder eller taber med præcis 6 point i dette scenario, ville væddemålet være et skub, og alle ville få deres penge tilbage. Hvis du gerne vil vide mere om spread-indsatser, herunder hvad der sker med halvpoint, hvordan spredte væddemål udbetaler, og hvordan man kan slå dem, så tjek vores Spread Bets Guide nu for alt det og meget mere.

Totalsatser

“Hvad er over / under på det spil?” Dette er skriget af totalbettet. Hvis du har hørt dette før i en sportsbar eller en sportsbog, har du hørt folk, der taler om at lave et totalbud. En total satsning er et væddemål på det samlede antal “noget” der sker i et spil. Dette er typisk den samlede kumulative score af spillet.

Sportsbooken vil forudsige, hvad de tror, ​​den samlede vil være, og så vil de frigive det. Du får derefter mulighed for at tage over (hvis du tror det vil være mere end det) eller under (hvis du tror det bliver færre end det). I mange sportsgrene, begge sider af en totaler væddemål for at betale præcis det samme, men i nogle sportsgrene vil der være varierende udbetalinger baseret på sandsynligheden for, at hver side opstår.

Totalsatser er gode, fordi de giver dig mulighed for at satse på strømmen af ​​spillet uden at skulle vælge en vinder. Lad os f.eks. Sige, at du søger at placere et totalbud på et kommende NBA-spil. Lad os sige at sportsbooken sætter linjen på 207 point. Hvis du tager det overvæddemål, er du ved at vædde på, at mere end 207 point bliver scoret af begge hold kombineret. Du behøver ikke at bestemme, hvem der skal vinde spillet eller hvem der skal score alle disse point. Hvis du tror at spillet vil have en masse lovovertrædelser, vil du tage denne overbet.

Eller hvis du tror, ​​at spillet skulle være et defensivt kamp og færre end 207 point, ville det blive scoret, ville du tage det under. Igen er det ligegyldigt hvem der vinder spillet eller hvem der scorer pointet. Så længe når du tilføjer den endelige score af begge hold, er det mindre end 207, ville du vinde dig under væddemål.

Hvis du er interesseret i at lære mere om disse typer væddemål, så tjek vores Totals Bets Guide, hvor vi bryder tingene ned i endnu større detaljer for dig.

Parlays, Teasers og Pleasers

Der er en gruppe af væddemål, som mange tror, ​​er kun forbeholdt de seriøse sportsspillere. Faktisk kan disse tre væddemål være meget sjovt og er fantastisk til spillere på alle niveauer, så længe du tager dig tid til fuldt ud at forstå, hvordan de virker. Vi henviser til parlays, teasers og pleasers.

Den enkleste af disse tre er parlay. En parlay er ikke mere end en samling af individuelle væddemål, der alle rullede ind i et stort væddemål. Det kan være så få som to individuelle spil forbundet eller så mange som sportsbooken tillader. For at vinde din parlay skal du vinde hver enkelt indsats på din parlay. Hvis du mister kun en af ​​væddemålene, er hele parlay et tab. Men hvis du tilfældigvis vinder alle væddemål, betaler parlays meget mere penge end individuelle væddemål på grund af den mere udfordrende karakter at ramme en vinder.

Teasers og pleasers er variationer af parlays hvor alle væddemål linjer skiftes til din fordel eller ud af din favør. Med en teaser bliver hver linje skiftet til din fordel ved et bestemt antal point. Dette gør hver enkelt enkelt indsats meget lettere for dig at vinde. Udbetalingen vil være lavere end en parlay, men din varians vil også være lavere, da det er meget lettere at vinde en vinder.

En pleaser er det nøjagtige modsatte af en teaser. Alle væddemålslinjerne skiftes et bestemt antal point væk fra din fordel. Dette vil gøre hver enkelt indsats meget mere udfordrende at vinde, men udbetalingerne justeres i overensstemmelse hermed. Det er svært at ramme en pleaser, men når du gør det, ruller du i dejen.

Mens dette er det meste af hvad du behøver at vide om disse tre typer væddemål, er der nogle nuancer, du skal forstå, før du bliver involveret. Specielt skal du forstå, hvad der sker med bånd, hvordan de udbetaler, og et par andre særlige forhold med hver. For at hjælpe dig med dette, så tjek vores Betalingsguide for Parlays, Teasers og Pleasers for alle disse oplysninger og mere.

Futures-indsatser

Har du nogensinde ønsket at satse på et hold eller en spiller for at vinde deres respektive mesterskab? Har du nogensinde ønsket årstidslængde for bare et væddemål? Hvis svaret på et af disse spørgsmål er ja, så er du på udkig efter et futures-spil. En futures væddemål er en satsning på noget, der vil blive besluttet i … (trommesrulle takk) … fremtid! Mere specifikt er det noget, der normalt bestemmes af mere end et spil og er som regel en slags kulminerende begivenhed.

For eksempel kan et væddemål på opladeren for at vinde Super Bowl på et hvilket som helst tidspunkt før eller i løbet af sæsonen eller playoffs være et futures-spil. Det er noget der vil tage mere end et spil at ske. Eller et væddemål på Rory McIlroy for at vinde PGA Championship på et hvilket som helst tidspunkt før eller i løbet af sæsonen eller playoffs ville være et futures-spil. Det vil tage mere end en golf turnering for at væddemålet skal afklares. Det betyder det, når vi siger “fremtiden” i sportsvæddemål.

Du kan tænke på at vælge en vinder, der i forvejen ville være udfordrende, og du ville være korrekt. Men som det er tilfældet med alt i sportsvæddemål, bliver udbetalingerne forbundet med futures-indsatser justeret i overensstemmelse hermed. Hvis du gerne vil vide mere om disse væddemål og hvordan man kan vinde med dem, så tjek vores Futures Bets Guide nu for masser af nyttige og værdifulde oplysninger.

Prop Bets

Fangsten – alt for alle andre væddemål i sportsspil verden ikke tidligere nævnt er prop sats kategori. Kort for propositionsspil, disse er indsatser, hvor du kommer til at afgøre, om et foreslået “noget” vil ske eller ej. Vil QB kaste mere end to touchdown-pas? Vil centret have mere end fire blokke dette spil? Vil der være et hul i en under den kommende golf turnering?

Det er bare nogle få eksempler på propats, du måske ser. Selvfølgelig ville de være mere specifikke med rigtige spillerens navne, men du bør få ideen. Med disse prop indsatser, ville du beslutte, om du tror det vil ske eller ej, og så ville du satse i overensstemmelse hermed. Du vil se varierende udbetalings odds på ja og ingen side af spillet igen baseret på sandsynligheden for forekomsten og de indsatser, der allerede er kommet ind på begge sider.

Prop indsatser kommer i alle former og størrelser med den vigtigste forskel er prop indsatser, der er designet kun til underholdning formål og de prop indsatser, som du er i stand til at opnå en fortjeneste af. Hvis du gerne vil vide mere om denne sondring såvel som mere om disse væddemål generelt, så tjek vores Prop Bets Guide nu.