Hver bookmaker tilbyder en række indskudsmuligheder.
Det er op til dig hvilken indbetalingsmetode du vælger, og hvordan du deponerer dine penge på din væddemålskonto. For onlinespil er der normalt ingen gebyrer undtagen kreditkort indskud.

For kreditkort indskud opkræver bookmakere 0,5-3%, undtagen Sportingbet, Bet-at-home og Worldbet. De fleste bookmakere accepterer alle prægede og internetkorttyper (VISA / VISA Electron, MasterCard). Imidlertid kan denne indbetalingsmetode være dyrt for nogle væddemålsspil (gebyrer). Fordelen ved disse online kreditkort indskud er deres hastighed, når dine penge krediteres din bookmaker konto inden for få sekunder. Specifikke regler og anvendelser for kreditkort indskud reguleres af hver bookmaker på deres hjemmeside.

Hvis du indskyder penge med bankoverførsler, tager det meget længere tid at betale for kreditkort, men det meste betaler du ikke gebyrer. Denne metode bruges ofte. Det er nødvendigt at læse grundigt informationen fra hver bookmaker. Tjek dit kontonummer, variabelt symbol og de fleste væddemålsspil kræver, at du indtaster dit tildelte id-nummer på din væddemål på din ordre (besked til modtager).

En anden indbetalingsmulighed er Moneybookers, Neteller. Denne måde at deponere er meget udbredt for sin hastighed (indbetalinger krediteres indsatser om få sekunder) og ingen indbetalingsgebyrer. Vi anbefaler at bruge Moneybookers – det er hurtigt og gratis.

En anden mulighed er forudbetalte kort, som ikke er meget populære hos os.

Der er flere måder at hæve penge på din bookmaker konto og vælge den der passer dig bedst.

Hvis du vælger at hæve med kreditkort, kan du modtage penge direkte til dit VISA-kort (Mastercard ikke understøttet). Betingelsen er, at du allerede har lavet et indskud med din væddemålskonto med dette kort. For de fleste bookmakere er der ingen gebyrer for kreditkort.

Du skal have en bankkonto, hvis du vælger bankoverførsel for at vælge fra. Overførselsgebyrer varierer for hver bookmaker. Tiden før dine penge når din konto er også forskellig for hver bookmaker, men det er stort set omkring 1 uge.

Hvis du vælger Moneybookers, skal du have en Moneybookers-konto. Du skal undertiden foretage en indbetaling i denne bookmaker gennem denne konto.
Andre måder at hæve penge på fra nogle bookmakere er checks, men jeg anbefaler ikke denne mulighed.

Udvælgelsesmetoderne skal svare til dine indbetalingsmetoder.